Петя Буюклиева с нова дата за концерта си в НДК

Петя Буюклиева празнува своя творчески юбилей - 2 по 20 години на сцена с бляскаво музикално шоу на 18 Октомври 2021г. (понеделник) в зала 1 на НДК! 

Концертът „С мен бъди” включва златните хитове, песни, печелили „Гран При”, както и свежите превъплъщения на Жената Глас от шоуто за имитации „Като две капки вода”. 

Промяната на датата е във връзка с епидемиологичната обстановка в страната от разпространението на COVID-19 и ограниченията, които я съпътстват. 

„Благодаря за разбирането на моите почитатели, а на концерта на 18 Октомври от 20:00ч. в зала 1 на НДК ще има допълнителен бонус към изненадите за тях. 

Искам моите фенове да се насладят максимално и спокойно на мега шоуто, което им подготвяме вече повече от година, без да се притесняват за нищо”, споделя Жената глас и обещава грандиозен спектакъл. 

Всички вече закупени билети за мега концерта „С мен бъди” на Петя Буюклиева ще важат и за новата дата - 18 Октомври 2021г., а краен срок за връщане на билети за предходната дата е не по-късно от 15 Март 2021г. 

Певицата с уникален глас и неизчерпаема енергия, за която няма стилови граници в музиката, ще развълнува за пореден път с яркото си присъствие сърцата на няколко поколения българи.

Няколко пъти обявявана за певица № 1 на България, Петя Буюклиева от години е вдъхновение за много млади изпълнители, които имат стремеж да покоряват високи музикални висини.

Изненадите по време на концерта „С мен бъди” ще следват една след друга!

На сцената до Петя Буюклиева ще застанат елитни български музиканти, както и гост звездите Мария Илиева, Криско, Миро, Deep Zone Project, Михаела Маринова, Тони Георгиев, EVA, балет “Funky Monkeys”. Със специалното участие на един от най-добрите тенори в света - Бойко Цветанов. 

  • Концертът се провежда с партньорството и подкрепата на Столична Община, Министерство на Културата, Нова Телевизия, Хотел Хисар, Полиграфически комплекс Стови, охранителен холдинг ВТА, Дизайнер Стоян Радичев, Дентален имплантологичен център Нуридент. 
  • С медийното партньорство на БГ Радио, Дарик Радио и Българско Национално Радио
  • Организатор: Тикетпауър ЕООД със съдействието на Балкан Ентертеймънт Груп ЕООД 

С мен бъди, казва жената на всички времена и ви очаква, за да споделите заедно неповторими мигове на 18 Октомври 2021г. (понеделник) в зала 1 на НДК!

Comments are closed.